Anak-anak bijak suka tengok youtube? kita sebagai ibu bapa pulak risau dengan data takut habis kan? kadang-kadang anak-anak suka tengok youtube di tv terpaksalah hotspot..hehe.

semenjak menggunakan simkad tonewow tidak kisah sudah untuk hotspotkan data atau biarkan anak pakai handphone.

saya nak sharekan aplikasi yang boleh kita install untuk kawal dan pantau video yang mereka tengok.

kita boleh pilih video apa yang merek boleh tengok dan game apa yang sesuai untuk mereka.

so takdelah kita risau sangat takut mereka tengok video yang bukan-bukan,anak-anak ni main tekan jer.

anda boleh install aplikasi seperti dalam gambar dibawah.

 

ibu bapa wajib buat akaun keluarga,bukan apa senang nak pantau dan lihat history atau video apa yang ditonton si manja kelak.Anda juga boleh menentukan usia mengikut usia anak anda,agar youtube menyekat sebarang video yang tidak bersesuaian.

Anda topup atau bayar bil untuk sebulan berapa?

Jika lebih dari RM50, saya cadangkan anda tukar kepada simkad Tonewow. Kenapa?

(1) Modal simkad hanya RM10

(2) Pakej pelan 89GB data + unlimited call,tebus 1gb data percuma setiap hari(sah dari jam 8 pagi sehingga 6 petang

(3) Baki data boleh di carry foward

(4) Percuma pelindungan khairat kematian RM2000

(5) Kumpul wowcher points. Boleh tebus untuk membeli barang lebih 1,000 outlet seluruh malaysia

(6) Anda akan dibayar duit apabila mengajak orang lain menggunakan simkad hebat ni.

Kami memperkenalkan simkad Tonewow,Misi kami adalah untuk menaik taraf pelan telefon mudah alih biasa menjadi sesuatu yang boleh membawa keuntungan kepada semua ahli kami

10 KELEBIHAN SIMKAD TONEWOW

1. Harga Mampu Milik.
✅Sekeping simkad (No baru) RM10 saja.
✅Sekeping simkad (Kekal no kesayangan) FREE.
✅Tersedia RM1 kredit.

2.Boleh Kekal No Lama Atau Guna No Baru.
✅Boleh kekal no kesayangan anda, hanya tukar simkad saja.
✅ Boleh dapatkan no baru.

3.Coverage Meluas & Internet Berkelajuan Tinggi.
✅Rangkaian 4G+ Digi.
✅Di mana ada line Digi, di situ ada line TONE WOW.

4. Wowcher Points.
✅Tiap kali topup akan dapat points.
✅Point boleh redeem@tebus barang di premis terpilih.
✅Point boleh di kongsi dengan pengguna TONE WOW.

5. Wowlet Points.
✅ Guna untuk beli Topup Data Plan & barangan TONE WOW.
✅Cash back 0.5% jika Topup guna Wowlet Points.
✅Wowlet Points boleh di kongsi dengan pengguna TONE WOW.

6.Pakej Pelan Menarik.
✅ Pelan Data, Call & SMS sangat berbaloi.
✅Pelan tak habis guna boleh bawa ke bulan depan.(carry Forward Data & Panggilan)

7. Peluang Sertai Cabutan Bertuah.
✅Cabutan bertuah mingguan, bulanan & tahunan.
✅Hadiah berupa Cash, Barangan, Topup & sebagainya.

8. Peluang Bercuti.
✅Setiap tahun berpeluang bercuti ke Luar Negara & Tunaikan Umrah kepada ahli yang layak.

9. Peluang Buat Duit.
✅Peluang buat duit secara konsisten setiap bulan.
✅Di bayar KOMISEN tanpa henti setiap bulan selagi rakan Topup simkad mereka.

10. Pendapatan Boleh Diwarisi.
✅Semua pendapatan boleh diwarisi kepada ahli keluarga selagi simkad tersebut digunakan..

11. (TERBARU)Khairat Kematian bernilai Rm2,000 utk semua ahli TONEWOW,daftar sebagai pengguna anda layak untuk terima khairat kematian rm2000 dengan syarat konsisten topup rm50 setiap bulan selama 6 bulan.

Tonegroup  telah memulakan syarikat ini pada tahun 2009 untuk memberi servis yang unik dalam industri telekomunikasi.

Simkad Tonewow telah diperkenalkan oleh syarikat Tonegroup pada tahun 2018.

TONE WOW adalah produk terbaru Syarikat TONE GROUP. Bekerjasama dengan Digi Telecomunications.

Sasaran kami adalah untuk memberi perkhidmatan telekomunikasi yang teguh dan mesra pengguna dengan harga yang berpatutan.

 

Tonewow official launching.

Tonegroup race 2 mencatat sejarah pencarian harta karun terbesar di dalam malaysia book of record yang disiarkan di dalam Awani.

Tonegroup open house disiarkan dalam buletin utama tv3 yang diadakan setiap tahun,hadiah lebih Rm400,000 untuk ahli.

Simkad Tonewow mendapat sambutan hangat dari golongan selebriti,ramai selebriti merupakan usahawan Tonewow,kekuatan plan marketing dan 10 faedah simkad Tonewow kepada pengguna menarik minat ramai orang untuk menggunakan simkad Tonewow.

Sebarang pertanyaan tentang simkad  Tonewow boleh terus whatsapp kami klik button di bawah.

Assalamualaikum…Saya Bahrum Tahir merupakan premium service center Tonewow,saya sudah 4 tahun guna simkad tonewow dan menerima komisen ribuan tringgit setiap bulan, sebarang pertanyaan boleh ajukan soalan dengan menekan butang pendaftaran,saya sedia membantu anda..terima kasih.

error: Content is protected !!