SIMKAD TONEWOW

Berapa lama dah guna handphone? bayangkan sebulan kita topup rm100.

Setahun kita sudah “bakar” duit sebanyak rm1200,10 tahun kita “bazirkan” duit sebanyak rm12,000.

20 tahun duit kita lebur sebanyak rm24,000.Dengan jumlah tu kalau kita simpan boleh pergi umrah kan?

Boleh bawa family melancong,bayar yuran anak masuk universiti daripada anda habiskan duit untuk “membayar” .

Kita tidak mendapat apa-apa manfaat selain data & panggilan.Secara purata selama 30 tahun kita guna handphone syarikat Telco telah “curi” duit kita sebanyak Rm36,000..

Saya nak bantu anda jimatkan duit anda sebanyak rm36,000 selama 30 tahun anda guna handphone.Penat lelah anda bekerja seumur hidup bangun pagi tinggalkan anak dan isteri anda “sedekah” macam tu je dengan syarikat Telco,Adakah mereka bagi apa-apa manfaat? selain data & panggilan?

Kami memperkenalkan simkad Tonewow,Misi kami adalah untuk menaik taraf pelan telefon mudah alih biasa menjadi sesuatu yang boleh membawa keuntungan kepada semua ahli kami

Tonegroup  telah memulakan syarikat ini pada tahun 2009 untuk memberi servis yang unik dalam industri telekomunikasi.

Simkad Tonewow telah diperkenalkan oleh syarikat Tonegroup pada tahun 2018.

TONE WOW adalah produk terbaru Syarikat TONE GROUP. Bekerjasama dengan Digi Telecomunications.

Sasaran kami adalah untuk memberi perkhidmatan telekomunikasi yang teguh dan mesra pengguna dengan harga yang berpatutan.

 

Tonewow official launching.

Tonegroup race 2 mencatat sejarah pencarian harta karun terbesar di dalam malaysia book of record yang disiarkan di dalam Awani.

Tonegroup open house disiarkan dalam buletin utama tv3 yang diadakan setiap tahun,hadiah lebih Rm400,000 untuk ahli.

Simkad Tonewow mendapat sambutan hangat dari golongan selebriti,ramai selebriti merupakan usahawan Tonewow,kekuatan plan marketing dan 10 faedah simkad Tonewow kepada pengguna menarik minat ramai orang untuk menggunakan simkad Tonewow.

10 KELEBIHAN SIMKAD TONEWOW

1. Harga Mampu Milik.
✅Sekeping simkad (No baru) RM10 saja.
✅Sekeping simkad (Kekal no kesayangan) FREE.
✅Tersedia RM1 kredit.

2.Boleh Kekal No Lama Atau Guna No Baru.
✅Boleh kekal no kesayangan anda, hanya tukar simkad saja.
✅ Boleh dapatkan no baru.

3.Coverage Meluas & Internet Berkelajuan Tinggi.
✅Rangkaian 4G+ Digi.
✅Di mana ada line Digi, di situ ada line TONE WOW.

4. Wowcher Points.
✅Tiap kali topup akan dapat points.
✅Point boleh redeem@tebus barang di premis terpilih.
✅Point boleh di kongsi dengan pengguna TONE WOW.

5. Wowlet Points.
✅ Guna untuk beli Topup Data Plan & barangan TONE WOW.
✅Cash back 0.5% jika Topup guna Wowlet Points.
✅Wowlet Points boleh di kongsi dengan pengguna TONE WOW.

6.Pakej Pelan Menarik.
✅ Pelan Data, Call & SMS sangat berbaloi.
✅Pelan tak habis guna boleh bawa ke bulan depan.(carry Forward Data & Panggilan)

7. Peluang Sertai Cabutan Bertuah.
✅Cabutan bertuah mingguan, bulanan & tahunan.
✅Hadiah berupa Cash, Barangan, Topup & sebagainya.

8. Peluang Bercuti.
✅Setiap tahun berpeluang bercuti ke Luar Negara & Tunaikan Umrah kepada ahli yang layak.

9. Peluang Buat Duit.
✅Peluang buat duit secara konsisten setiap bulan.
✅Di bayar KOMISEN tanpa henti setiap bulan selagi rakan Topup simkad mereka.

10. Pendapatan Boleh Diwarisi.
✅Semua pendapatan boleh diwarisi kepada ahli keluarga selagi simkad tersebut digunakan..

11. (TERBARU)Khairat Kematian bernilai Rm2,000 utk semua ahli TONEWOW

Sebarang pertanyaan tentang simkad  Tonewow boleh terus whatsapp kami klik button di bawah.